click here for english

Welkom bij Elemental Life!

Ik ben Willemijn Maas, vitaliteits- en loopbaancoach.

Willemijn Maas

Ik help je bij het herstel van burnout, en de transformatie naar een nieuw en ander leven dat rekening houdt met jouw energie niveau, jouw waarden, talenten, en unieke bijdrage in de wereld.

Elemental Life is mijn online coachingspraktijk voor ambitieuze vrouwen die dromen en plannen hebben, weten dat ze impact kunnen maken, maar die vastgelopen zijn in hun werk, door energieproblemen zoals burnout of chronische lichamelijke klachten.

Uit eigen ervaring weet ik hoe frustrerend het is als je jarenlang hard gewerkt hebt, en het gevoel hebt dat je weer helemaal terug bij af bent. Je hebt te lang te hard doorgewerkt, of teveel ballen in de lucht gehouden. Ergens voelde je het wel maar toch kwam het als een totale verrassing. Het voelt alsof je alles kwijt bent, en toch weet je dat je ook zoveel gewonnen hebt.

Je lichaam heeft aan de noodrem getrokken. Het wilde en kon niet meer. Dat is ergens prachtig, dat je lichaam dat voor je heeft gedaan. Maar het is ook heel heftig.

En nu ben je aan het opkrabbelen. Je wilt graag weer ‘iets doen’. Misschien wil je wel een andere baan, of je eigen bedrijf starten waar je al jaren van droomt.

Je wil succesvol zijn en impact maken. Maar hoe dan?

Je wilt graag anders, maar je weet niet goed hoe. Je zit met zoveel vragen. Je energie is laag en je bent steeds moe. Je slaapt slecht en voelt je snel overprikkeld. Je voelt wel dat het leven dat je leidde niet meer gaat. Dat het gewoon niet allemaal tegelijk kan. Maar je weet niet hoe dan wel.

‘Hoe kan ik ooit weer aan het werk?’

‘Hoe kan ik mijn talenten inzetten en de wereld een mooiere plek maken?’

‘Ik wil zo graag werken en een bijdrage leveren maar mijn lichaam laat me in de steek.’

‘Hoe moet het nou verder?’

‘Hoe doen andere vrouwen die succesvol zijn dat? Wat is hun geheim?’

‘Is er een manier waarop ik kan werken zonder weer onderuit te gaan?’

Ik kan je zeggen: JA!! Er is zeker een manier!

cyclisch leven verbinding natuur burnout vermoeidheid

Moeiteloosheid, cyclisch leven en vrouwelijke energie

Wij zijn opgegroeid in een samenleving die mannelijke kracht, doorzetten, altijd bezig zijn en competitie beloont. We hebben al jong geleerd dat ‘om succesvol te zijn je hard moet werken’. Dat je vooral elke dag hetzelfde moet zijn en hetzelfde van je lichaam kan verwachten. Voor vrouwen echter werkt dit anders. Vrouwen hebben een cyclisch energie ritme dat anders is dan dat van mannen. En we zijn hormonaal gezien nooit hetzelfde. Ook hebben we geleerd om ons lichaam uit te schakelen, er niet naar te luisteren en het te overrulen. Omdat we toch echt die deadline moeten halen. Of omdat er nog 100 dingen op je to-do list staan. Of omdat we gewoon niet beter weten.

Dat levert gegarandeerd problemen op. Er is steeds meer aandacht voor hoe vrouwen het beste functioneren. En in lijn met onze vrouwelijke cyclische natuur leven is daar één van. Als je leert de verbinding met je lichaam niet te verliezen, de verbinding met je cyclische natuur aan te gaan, en met de vrouwelijke kracht van creatie en intuïtie te werken, kan alles veel moeitelozer gaan.

Ik leer je om duurzaam met jouw energie om te gaan. Energie effectief in te zetten, alleen voor de dingen die jij belangrijk vindt en op de momenten dat het je lichaam ondersteunt en je hormonen je helpen succesvol te zijn. Ik help je te ontdekken hoe je in verbinding kunt blijven met jezelf en hoe gemakkelijk het volgen van je natuurlijke energie ritmes is.

Je kunt er zeker van zijn dat er een prachtige nieuwe manier van leven, werk dat voldoening geeft, en op jouw unieke manier impact maken absoluut mogelijk is!

Willemijn Maas

Willemijn Maas

Willemijn is opgeleid als arts en heeft zich na 15 jaar ervaring in de zorg, onderzoek, bedrijfsvoering en project management omgeschoold tot holistisch vitaliteitscoach bij MARK Academy en loopbaancoach bij The Happy at Work Agency. Ook is zij opgeleid tot yoga docent en volgde ze trainingen op het gebied van yoga therapie, organisatieverandering, Feminine Coaching, en online ondernemen.

Willemijn heeft zelf door een burnout en chronische gezondheidsklachten ondervonden wat de transformatie is die daaruit voortkomt. Nu helpt zij ambitieuze vrouwen met energie problemen te ontdekken waar ze energie van krijgen, meer succes te ervaren door minder de doen, en impact te maken door hun vrouwelijke eigenschappen en energie ten volle te benutten.

Hier kun je Willemijn ook vinden:

 Online coaching

Coaching leidt tot diepgaande verandering omdat een coach je helpt te zien wat je zelf niet in de gaten hebt.

We zijn dagelijks met dingen bezig die ons geen energie geven zonder dat we dat door hebben. We doen van alles maar is het wel in de richting die jij wilt? Zwem je met de stroom mee of tegen de stroom in?

Succes begint bij het effectief inzetten van energie.

Tijdens onze sessies ondersteun ik je waar je het nodig hebt. Ik moedig je aan om veranderingen aan te brengen in je leven zodat je meer energie, succes, en gemak ervaart. Samen ontdekken we wat de patronen en gedachten zijn die vasthouden in iets wat je niet meer wilt. Met behulp van coaching technieken, oefeningen, meditaties, visualisaties en opdrachten ruimen we deze blokkades effectief op.

Zodat jij het leven kunt leiden dat je ten diepste wenst.

De impact kan maken die jij wilt.

En de energie hebt om dat te doen.

Waar ik je mee kan helpen

  • herstel van burnout, chronische stress, vermoeidheid en omgaan met chronische lichamelijke klachten of symptomen

  • ontdekken van patronen die jou remmen in de persoonlijke ontwikkeling

  • een nieuw leven opbouwen na burnout, in de vorm van een nieuwe baan of het starten van je eigen bedrijf

  • de transitie uit de mannelijke energie van overwerken, competitie, doorduwen, en altijd maar bezig zijn, naar de zachte en krachtige vrouwelijke energie van verbinding met jezelf en anderen, je intuïtie, creativiteit en samenwerken

  • cyclisch leven inzetten bij het duurzaam met je energie omgaan voor meer succes en impact (werken in lijn met je hormonale cyclus).

    Voor wie?

Ik coach hoogopgeleide ambitieuze vrouwen die het aandurven om naar zichzelf te kijken, zich te ontwikkelen en te groeien. Als je klaar bent om de verantwoordelijkheid voor jouw energie niveau, radicale zelfzorg, en je eigen ontwikkeling naar een nieuw leven aan te gaan, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Want ik weet zeker dat ook jij impact kan maken en de wereld iets te bieden hebt.

De sessies vinden online plaats (via Zoom zodat we elkaar gewoon kunnen zien). Online omdat ik ook internationaal werk, maar ook omdat ik niet geloof in energie verspillen in reizen naar een coach terwijl je transformatie en opdrachten ook vanuit je woonkamer kunt doen. Dan kun je je energie besteden aan andere dingen!

Coaching mogelijkheden

vitaliteitscoaching burnout coaching chronische vermoeidheid pijn lichamelijke klachten
loopbaan coaching happy at work agency

VITALITeits COACHING

Voel je energieker en vitaler, ervaar meer plezier, succes en creëer het leven dat je voor jezelf wenst! Online coaching programma’s voor ambitieuze vrouwen die ondersteuning willen bij hun transformatieproces. Laat vermoeidheid en stress achter je met op jouw situatie afgestemde tools en oefeningen zodat je meer energie krijgt en de impact kan maken die jij wil zien in de wereld.

Ontdek de mogelijkheden en boek je gratis kennismakingsgesprek vandaag nog.

Loopbaan COACHING

Vind je nieuwe droombaan in 9 stappen! Het bewezen effectieve online coaching programma van The Happy at Work Agency helpt je te ontdekken wie je werkelijk bent, waar je talenten liggen en hoe je daarmee het verschil kunt maken in je werk. Ervaar het plezier van een baan die echt bij je past. Persoonlijke ontwikkeling gecombineerd met loopbaancoaching leidt tot krachtige keuzes. Ook inzetbaar als je vanuit een loondienst functie een eigen bedrijf wilt starten.

Tijdens het 9-stappen online programma van The Happy at Work Agency begeleid ik je op een persoonlijke manier. Neem vandaag nog contact op en ik laat je het complete programma vrijblijvend zien in een kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Naam *
Naam

Elemental Life

Vitaliteitscoaching Loopbaancoaching

Willemijn Maas (arts, coach)

06-11313856